Missie Eminent
De doelstelling van Eminent is het leveren van hoogwaardige surveillance-oplossingen en ICT-accessoires waarmee klanten gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de digitale wereld hen biedt. Wij streven ernaar om gebruikers en wederverkopers van onze producten optimaal te ondersteunen. Onze nadruk ligt op alarmsystemen, camerabewaking en HD media players. 

Onze visie
Technologie bepaalt voor een groot gedeelte het dagelijks leven. Veel mensen kunnen zich geen leven meer voorstellen zonder pc of laptop. Door middel van internet en netwerken in onze woning zijn we steeds met elkaar verbonden. Technologie betekent helaas ook nogal eens complexe producten. Eminent streeft ernaar oplossingen te maken waarin de technologie op een zo’n eenvoudig mogelijke manier wordt ingezet. Onze oplossing is te kijken naar hóe de gebruiker met het product omgaat en niet alleen naar wàt het product technisch kan.

Ontwikkeld voor dagelijks gebruik
De productontwikkelaars van Eminent hebben bij elk nieuw product een duidelijk doel voor ogen. Zowel de installatie als het gebruik van het product moet zo eenvoudig mogelijk zijn. We kijken hoe het product het prettigst werkt in het dagelijks gebruik – of het nu gaat om het afspelen van films met een HD media player of om het bewaken van een woning met een internetcamera.

Aangezien de technologie telkens verbetert en de wensen van gebruikers nu eenmaal veranderen, werkt Eminent continu aan productupdates. Deze productupdates zorgen ervoor dat het product niet alleen vandaag, maar ook morgen volledig naar behoren werkt. 

De installatie van een product gebeurt veelal met behulp van een gebruiksvriendelijke installatiewizard op CD-rom. Eminent biedt Nederlandstalige handleidingen die stap voor stap toelichting geven in het gebruik van een product. Technische termen zijn omgezet in praktische tips, zodat handleidingen toegankelijk zijn voor iedereen. 

Een andere kijk op service
Het kan voorkomen dat een installatiewizard en een handleiding niet het antwoord geeft op alle vragen. Ons service center beantwoordt uw vragen zo snel en accuraat mogelijk. Indien een product defect is, helpen we uiteraard ook verder.

We care about our looks
De mooie en duidelijke Eminent verpakking laat direct zien wat de functie van een product is. Elke productgroep heeft een eigen kleur. Dit help in de keuze van het juiste product. Op de verpakking staan toepassingssituaties in plaats van technische termen. Ook verzorgen wij Point of Sale materiaal om ons merk te promoten in de winkel.


ISO 9001:2015

 

Eminent is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificering bevestigt onder andere de continue inzet voor klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en verbetering.

 

Download het ISO9001:2015 certificaat van Eminent.

 

ISO Cerficate