EM7680

De in april aangekondigde Eminent EM7680 biedt, als we de specificaties mogen geloven, alle eigenschappen die je anno 2017 van een Kodi-box mag verwachten, tot ondersteuning voor HDR-video aan toe. De box staat voor gemiddeld 109 euro in de Hardware.Info Prijsvergelijker, maar is al te koop vanaf 97 euro, ruim minder dan de helft van het aanschafbedrag van de Shield TV dus. Wat blijkt? Eminent maakt de beloftes meer dan waar! ­Bron – Hardware.info 1 juli 2017

 

De voordelen van de EM7680:

  • Kant-en-klare oplossing voor het streamen van 4K mediabestanden vanaf internet, je netwerk, externe harde schijf, USB-stick en micro SD-kaart
  • De EM7680 heeft volledige 4K ondersteuning op 60Hz; met ondersteuning van o.a. BD-ISO, DVD-ISO, h.265, HEVC, VP9, HDR, HDR-10
  • Bediening gaat met de meegeleverde afstandsbediening en gratis Kodi Remote Control app
  • Download zelf ondertiteling, filminformatie en add-ons
  • Complete ondersteuning van Dolby True HD, DTS-HD en DTS-HD MA
  • Volledig stil: geen ventilator

 

De EM7680 is kant-en-klare oplossing voor het streamen van volledige 4K 60Hz mediabestanden vanaf het internet, thuisnetwerk, NAS, micro SD-kaart, externe harde schijf en USB-stick. Deze stille 4K TV Streamer met ingebouwde WiFi draait op het stabiele LibreELEC platform met daarop Kodi Jarvis. Geniet van het beste geluid dankzij de ondersteuning van Dolby True HD, DTS-HD en DTS-HD MA. Je bedient de 4K TV Streamer met de meegeleverde afstandsbediening of gratis app. Met handige extra features: filminformatie, ondertitel downloader en add-ons.

 
Volledige 4K ondersteuning op 60Hz
De EM7680 TV Streamer heeft volledige 4K ondersteuning op 60Hz. Deze volledige 4K ondersteuning zorgt voor haarscherp beeld op je 4K televisie. Heb je (nog) geen 4K televisie? Dan streamt de EM7680 de beelden gewoon in Full HD. De EM7680 ondersteunt o.a. BD-ISO, DVD-ISO, h.265, HEVC, VP9, HDR, HDR-10. 

Kant-en-klare 4K TV Streamer
Ben je op zoek naar een kant-en-klare oplossing voor het streamen van al je favoriete media files? De EM7680 is een complete oplossing. Naast de streamer en voedingskabel worden ook een HDMI 2.0 kabel en een afstandsbediening meegeleverd. De 4K TV Streamer is direct klaar voor gebruik. 

Streamen vanaf internet, NAS, thuisnetwerk, micro SD-kaart en USB stick
Sluit de EM7680 bekabeld of via WiFi aan op internet, NAS en thuisnetwerk en stream direct je favoriete films. Ook kun je bestanden afspelen vanaf een USB-stick, externe harde schijf of micro SD-kaart. 

LibreELEC: het meest succesvolle media center platform met Kodi Jarvis
De basis van de EM7680 wordt gevormd door LibreELEC en Kodi Jarvis. De actieve ontwikkelomgeving zorgt ervoor dat je streamer up-to-date blijft. Je ontvangt een melding wanneer er een update is. 

Download ondertiteling, filminformatie en add-ons
Heeft een film geen ondertiteling? Of wil je juist wat extra informatie over een film? Download dan de juiste ondertitels met de EM7680 4K TV Streamer. En je maakt heel eenvoudig een eigen mediabibliotheek aan door filminformatie te downloaden. Ook kun je third-party add-ons en skins downloaden. Zo richt je de EM7680 precies naar eigen wens in. 

Geluid zoals in de bioscoop
Sluit een home cinema set via HDMI aan op de TV Streamer en geniet van super geluid dankzij de volledige ondersteuning van Dolby True HD, DTS-HD en DTS-HD MA. De 4K TV streamer heeft een downmix functie die HD audio in stereo geluid kan omzetten. 

Bediening met meegeleverde afstandsbediening en gratis app
Bedien de EM7680 met de meegeleverde afstandsbediening om de EM7680 4K TV Streamer te bedienen. Of gebruik de gratis Kodi Remote app op je smartphone en tablet. 

 

Meer informatie over de EM7680 4K TV Streamer powered by LibreELEC Kodi